Tiden går.

Alldeles för fort tycker jag. Det känns som det nyss var februari, de två senaste månaderna har verkligen sprungit iväg och det har varit fullt upp. Vi har byggt en hel del på övervåningen, tränat mycket både jag och Stefan och haft mkt fullbokade helger. Men det är väl så när man har mycket på agendan som tiden springer iväg. När jag tittar på vår planering för maj, så blir det nog likadant:). 
Igårkväll var Stefan ledig, så vi somnade båda två ganska tidigt i soffan och kom i säng tidigt, vilket var skönt. Upp tidigt idag blev det också, Stefan åkte iväg på en 9 mils cykelrunda med lite vänner och jag åkte till Friskis och körde ett pass på gymmet. Fick ett nytt pass av min PT förra veckan så testade det för andra gången. Kul med nya övningar och kul när man orkar mer. Sen blev det lite ärenden på stan och sen hem för lunch. Därefter gick jag ut och la mig framför vår häck för rensning av ogräs. Det tog tid, så jag är inte klar än, får hoppas på bra väder imorgon och fortsätta då, men det blev bättre än nu iaf:). 
Kvällen spenderas i soffan och jag känner mig helt slut i benen efter denna dag. Stefan jobbar ikväll så det känns som en "vanlig helg". 
Nu ska jag slökolla på nån film för att snart förmodligen somna här i soffan. 
Hoppas ni haft en trevlig Valborg!



Helg - Trädgård - Träning - Valborg