Jag hann!

Ibland har man såna dagar då man känner att man inte hinner med någonting. Jag tycker jag tyvärr har såna dagar alltför ofta. Fast det är kanske för man vill göra så mycket hela tiden?! Jag vill det iaf!

MEN...i lördags var en dag då jag kände att jag hann med mycket...på en och samma dag!
Efter en lite senare fredag än tänkt, men ack så rolig, så kom jag upp vid ungefär kl. 8. In i duschen och sen körde Stefan mig till tandläkaren. Jag vet! En lördag? Men så var det...och det gick bra, trots min tandläkarskräck. Väl färdig gick jag ut i det fina vädret, solen sken så härligt och det var underbart ute. Jag promenerade söderut mot Jannice och hängde där några timmar och läste lite bok för Meja=)...lilltjejen har blivit så stor och sprang runt och pratade så mycket! Härligt att se!

Efter lite umgänge där kom Stefan och hämtade mig och vi åkte ut i skogen, eller närmare bestämt Förlösa Kyrkby, och där var vi faktiskt på husvisning=)! Nej, vi har inte tänkt och köpa något hus...inte än iaf! Men man får väl titta lite iaf...=) Trots dess 150 kvm kändes det väldigt litet och inget vi skulle vilja bo i. Men köket var fint, men ingen hydrobaking-ugn=).
Efter visningen drog vi in till Kalmar igen och tog en sen lunch på stan och sen ville jag springa en snabbis på stan, så in fort på HM och där lyckades jag roffa åt mig ett antal plagg och Stefan fick vara klädhängare. Efer shoppingen åkte vi till Maxi och handlade det nödvändigaste och sen hem och fixa lite och sen däckade vi i soffan båda två. Stefan åkte senare och jobbade, och jag var ganska nöjd att jag fick sitta kvar hemma i soffan och halvsova! Tyckte iaf att detta var en dag jag hann med en massa saker, och nästan alla saker vara roliga! Eller vad säger ni?