Melodifestivalen 2016 - Deltävling 3 i Norrköping.

Förra helgen åkte jag till Norrköping och syster efter fredagens jobb - det var dags att gå på Mello! Äntligen skulle man kunna säga, med tanke på att jag bokade biljetterna samma dag som de släpptes och det var i oktober:).
På fredagen blev det en lugn kväll hemma, mamma och pappa var också på besök en snabbis. Vi åt och drack gott och sen blev det lek och bus med Vera. Lördagen blev det en sväng på stan för oss tjejer innan vi åkte hem och vilade lite inför kvällen.  
Vi hade innan jag bokade bestämt att vi skulle sitta på läktaren då det var lite billigt och man ser bra där med, MEN jag höll väl inte riktigt det när jag satt där och skulle boka:), så vi hamnade visst på parkett och rad 6, vilket var väldigt nära scenen:). Kanske inte berättade det för syster förrän i bilen på väg dit heller, haha:). Det var värt alla pengar iaf och jag tror syster tyckte det va kul med. 
Alla sponsorer är ju där och visar upp sig innan själva showen börjar så vi spelade på chokladhjul med Marabou, schlagerquiz med Postkodlotteriet och tävlingar med Santa Maria och Elon. Lite smått och gott fick vi med oss hem:).
Sen var det dags att ta plats och vi hade jättebra platser och såg väldigt bra, så jag var toknöjd:). Tillräckligt långt fram för att komma med i tv också:). Den hann inte gå många minuter innan det trillade in sms och meddelanden på fb om att folk hade sett oss. Vi hade en rad framför oss och sen var det en gång där alla kameramän sprang, så visst skymde de lite ibland, men det var lite kul och se allt sånt som hände också. När alla reportage och intron visas i tv'n fick ju vi se vad som hände på scenen och vad snabbt alla jobbade. All konfetti som skulle blåsas bort med lövblås eller annan scenografi som skulle fram. Det enda negativa var ju att de där 1,5 h gick ju alldeles för fort;). Jag vill göra det igen!
Här kommer bilder från vår grymma kväll!
 
Schlagerbaren började vi i:)

Vi försöker vinna choklad, men det gick inge vidare:(

Schlagerquiz med Postkodlotteriet och Sandra Dahlberg

Dags att entra arenan!

Förberedelser på scenen inför sändningen

Green room

Studiomannen Henric von Zweigbergk

Kvällens programledare

Bidrag nr 2

After Dark och en massa konfetti

Gina & Henrik

Oscar Zia på väg in på scen och programledarna påväg ut

Oscar Zia och en kameraman;)

Gina som ska delge resultatet

Syster:)

Jag i mitt esse:)

Discokula och ballonger hade vi:)

Mellanakt

Grymma Edward af Sillén in action:)

Lisa Ajax sjunger efter att hon gått vidare till final. 

Lisa Ajax & Oscar Zia direkt till final!

Sändningen slut och intervjuer på scen med vinnarna. 

Då var det slut :( 
Hela Sveriges fest - Melodifestivalen - Norrköping - Schlager - Systrarna