Nu kommer julen.

Julstökar ni än? Jag har bakat lussebullar iaf och i helgen åker adventsljusstakarna fram. Men det är väl förvånansvärt många som redan tagit fram sina? Jag gillar ju traditioner, så väntar som sagt:). Det pratas ju även om snö på många ställen i Sverige, men här nere i söder har vi inte sett till något. Det blir ju alltid lite mer känsla med snö och jag vill iaf ha en vit jul! 

Vad händer annars då? Jobbet rullar på och det har varit en ganska tuff höst, men förhoppningsvis blir det lite lugnare framöver. Imorgon är det ett år sedan jag började jobba efter min sjukskrivning och numera jobbar jag heltid. Det var skönt att det blev en bra start som trappades upp med 25, 50, 75 och sen 100 %. Tycker det funkar bra nu och det har alltid varit mitt mål att jobba heltid och det är ju också ett steg till att det ska bli "vanligt" igen. Även om det verkligen aldrig kommer bli som innan... Hösten har också gjort mig påmind om allt som hänt och kunde hänt i och med oktober och dess fokus på Cancerfonden. Men det ger mig hopp och jag ser ljust på framtiden och att forskningen går framåt och att fler ska slippa gå igenom det jag fått gå igenom. Vi ska besegra cancern! Dock avslutades oktober med tråkiga besked, då en släkting gick bort, i just cancer. Även om vi visste vad som skulle komma är det aldrig lätt och väldigt ledsamt. Fuck cancer alltså! 
Som jag skrev sist, känns det som att livet består av ganska mycket väntan. Väntan på helgen, väntan på att få sova, väntan på att få bli pigg, väntan på lite mer bra dagar och väntan på nästa läkarbesök. Och väntan på besked - ska vi gå framåt eller stå kvar på denna rutan? Inga mer besked än och varje dag känns just nu som en evighet. Men jag ska försöka fokusera på annat, något annat roligt. Imorgon är det ju helg, och den ser jag verkligen framemot:). 

Nu ska jag krypa ner och försöka sova! 

(null)


#helg - #julstök #väntan