Eloge.

Det är hela tiden en massa annat som tar tid så jag hinner inte alltid skriva så mycket som jag vill. Men en del har hunnits med sen sist... Har varit i Sthlm och hälsat på bästaste Jossan! En helt underbar helg hade vi! Fest hemma hos Ida & Abbe blev det på lördagskvällen oxå! Detta måste göras om...ofta! Lördagen efter var det fest hemma hos Ida me en massa folk från jobbet! En riktigt rolig kväll...tills klockan blev två:S. Nu i lördags blev det lite spontan fest hemma hos Linda! Vin i burspråket i vanlig ordning! Jag va Dj i vanlig ordning! Mycket lyckad kväll!
Veckorna rullar på ganska fort tycker jag och det är så härligt att det äntligen är vår nu. Visst, det ösregnade hur mycket som helst idag, men då satt jag inne på jobbet ändå! Men till påsk...då ska det bli fint säger dom=)!
Sommarsemestern är förresten spikad, fyra långa härliga veckor kommer det bli! Men det är ju ett tag kvar dit... Först ska det va lite påskledigt=)! Åker hem till Skillingaryd imon och ska vara där ett par dagar, ska bli himla härligt! Sen om två veckor åker vi till Sthlm för en mysig helg där, längtar massor dit! Sen fick vi reda på idag på jobbet att vi får en ledig dag i maj...och jag lyckades få fre 22:e maj vilket betyder långledigt eftersom 21:e maj är röd dag! Härligt! 
Nu sitter även nya golvet på plats i nya sovrummet=)...kanske nya tapeter när man kommer tillbaks efter påsk me=)?

Det låter ju onekligen som jag är på ganska bra humör och det är jag också...eller jag var det fram till kl. 22 ikväll då slutsignalen tjöt i mina öron.
Ni kämpade och ni gjorde det jävligt bra. Eloge.