Den hektiska dagen och den lugna kvällen.

Hej där ute. Nu är klockan snart midnatt och jag måste verkligen snart hoppa i säng. Har varit en lång dag idag. Upp tidigt och iväg till jobbet och där hände mycket nytt, men orkar inte riktigt ta det nu. Sen blev det lunch på stan med med de bästa jobbarkompisarna Sara, Linda och Sara! 
Efter jobbet blev det en sväng på stan med Stefan och sen åkte vi iväg till Rydbergs Bil för och hämta bilen som varit på lite service. En fin liten lånebil fick vi; en Audi A4 Avant -09! En jättefin som vi vill ha=)! Nä, den ska vi nog inte köpa, kostade över 300 000, men drömma kan vi ju få göra!
Sen åkte vi en snabbis på kalas hemma hos Stefans bror Micke som fyller år idag, lite kakor och kladdkaka fick vi där, mumsigt va det! Moa visade även mig sina barbiedockor, lika fina som mina!
Sen åkte vi hem, Stefan hade lite bråttom, då han skulle spela på ett högstadiedisco ikväll, där han befinner sig nu, men det slutar vid 12 så hoppas han kommer hem snart.

Ikväll tänkte jag att jag skulle ha en lugn kväll i soffan, men blev inte riktigt så. Lugnt har det väl varit, men det blev lite matlagning OCH lite bakning=)! En liten matlåda tills imorgon och sen en långpanna med kärleksmums! Var ju bara tvungen att testa min nya köksassistent, och den fungerade alldeles utmärkt!

Ett annat födelsedagsbarn hade varit farmor idag. Idag skulle hon fyllt 90 år. Snart ett år sen hon gick bort. Det känns som igår jag va hemma hos henne. Saknar dig.