Äntligen.

Onsdag och idag fick jag lite sovmorgon, vilket var skönt. Sprang en snabbis på stan innan jobbet och gjorde några ärenden. Dagen har sprungit iväg ganska fort och rätt som det var så var klockan 19 och det var dags att gå hem från jobbet. Det kändes verkligen när jag gick hem att hösten har kommit mer och mer nu. Bara det inte regnar ute så tycker jag det kan vara väldigt mysigt. Hösten är ju den perfekta årstiden för att sitta inne med en bra film och en kopp varm o'boy och mysa under en filt.
Nu ska jag snart se sista delen på dagens Idol. Ikväll har det ju även varit säsongspremiär för Grey's! Äntligen! Som vi har väntat! Nu är onsdagarna räddade=)! Bästa tv-kvällen! Nästa vecka börjar även Bonde söker fru så då kommer det vara fullspäckat schema på onsdagarna!
Ikväll har vi ätit VV-mat och det blev "Lätta lådan" som bestod av; tagliatelle, kassler, ärtor, paprika, champinjoner, sås av grädde, mjölk och chilisås och sen lite ost över detta och in i ugnen så det blev en härlig gratäng av det. Mycket lätt att göra och mycket gott...och lagom med points=)!