Storasyster & Lillasyster

Februari har sprungit på bra och tur är väl det, inte den roligaste månaden enligt mig, men därför är det bra att ha haft lite roligt planerat:). 

Jag började månaden i Norrköping där jag fick träffa "lillasyster" för första gången. Lycka att få bli moster igen och få hänga med min storasyster och storasyster Vera❤️

Helgen därpå drog jag och Stefan till Göteborg för andra delfinalen i Melodifestivalen. Andra år som jag varit på det har vi ju skymtat förbi i rutan, men nu var vi verkligen med, haha:). Telefonen plingade konstant efter det från folk som sett oss;). En mysig helg iaf och på vägen hem hann vi med ett stopp hos mamma och pappa med. 

Det har blivit en hel del OS också och några sena nätter och tidiga morgnar, så inte alltid så mycket sömn, men va tusan, det är ju inte OS jämt;)

Träning har det blivit en del, även att jag åkt på lite förkylning som har kommit och gått, lite för mkt för min smak. Men så har det varit för oss båda tyvärr:( Fått till några pass ihop också och det är alltid kul att göra det tillsammans, även att vi inte alltid är på samma nivå. 

Vi har hängt hos grannarna och hjälpt till med attefallshuset och sånt där mysigt umgänge och vi har fått hjälp tillbaka i badrummet. Så glad för de bästa grannarna❤️

Och de senaste dagarna har vi pulsat i snö och framförallt skottat snö. Herregud vad snö det kommit alltså! Man tänkte ju att mars skulle komma med våren, men nä, inte än iaf. 

Och livet... Livets väg är krokig och svår, men jag hoppas att livet ger oss lite hopp och tur framöver och går den väg vi vill❤️
Februari
#träning #moster #snö #grannar #hossmo