Sommarens sista servitris.

Varför ska det vara så svårt? För många val. Alldeles för många för att jag ska kunna välja. Och hur jag än gör,...så kommer det alltid en morgondag. Fick idén om att rymma utomlands av en vän. Funderar starkt på och göra det. There's been god times, there will be bad.

En väldans bra helg annars. Jobbade min sista dag i lördags och det blev en bra sista dag. Det är lite som Uffe sjunger. "Jag har en enkel längtan i mitt blod, jag vill sitta ner en stund hos sommarens sista servitris." Det är nog jag det. Sommarens sista servitris. Eller som en av mina stammisar på jobbet brukar säga om mej varje sommar när han ser att jag är tillbaka, "Du är tjejen med sommaren du!"

Inflyttningsfest i Jkpg på kvällen. Fem-kamp som vi förlorade. Sen Karlssons där vi hade himla trevligt. Efter en helkväll där me allt vad det innebär stapplade vi hemåt. Pratade lite i telefon gjorde jag oxå. Efter där nån gång på natten tappade jag rösten. Kunde inte prata nånting. I söndags fick jag inte fram ett ljud. Fick viska hela dagen. Det va jobbigt!!! Blev en tur på stan me Helén & Jossan iaf och vi va nog precis överallt tror jag. Efter mycket om och men fick vi till slut i oss mat nere på Piren iaf. Sen blev det hemfärd till Skillingaryd och slänga sig i soffan och kolla på Beck. Jaja, det va väl det ungefär...

Igår va jag inne en sväng i stan på em och träffade Helén. Vi va på A6 en sväng och shoppade lite, en röd väska blev det  bl.a=)! Sen stötte vi ihop me lite folk oxå...men som jag brukar säga, det är en annan historia.
Idag har jag nog inte gjort så mkt, fixat lite här hemma. Ikväll har jag varit hos Linnea och fixat det sista me kläderna till bröllopet på lördag. Tror det kommer bli bra faktiskt.       

Nu ska jag nog gå och sova...vem vet vad som händer imon.

Ring, ring, bara du slog en signal. Ring, ring, tystnaden är så total...