Snart slut.

Om jag stänger in mej på mitt rum och spelar hög musik...händer det nåt då? Förmodligen inte, men det är värt och testa...

Fredag och helg igen idag, visserligen har jag väl helg hela tiden eftersom jag har semester, men snart slut på de. Snart börjar verkligheten igen. Ångest på den. Orka. Inte alls sugen på de just nu, men de är väl bara och bita i det sura äpplet som dom säger. Vilka dom förresten...?

Får se vad vi ska hitta på idag...någon nämnde After work, men får se hur det blir. Imon blir det iaf partaj för hela slanten, är ju lönehelg och allt=)! Så imon ska jag & Helén för ovanlighetens skull (!) gå ut och slå klackarna i taket! Kommer nog bli massa kul...om det går som vi vill=)! Vilket det kommer göra...haha!

Fick en efterlängtad lön i onsdags, efter mycket om och men, så då blev de lite shopping, kanske inte så lite heller, hittade en hel del fina saker som jag inte riktigt kunde motstå. Men nåt ska man ju lägga pengarna på=)... Sen blev det utgång me Jossan & Ida på kvällen, först O'Learys och sen Twin. Väldigt mycket folk ute. Sen va vi på en lite annorlunda efterfest...en stund iaf. Det finns ju olika efterfester, vissa bra, vissa dåliga och vissa...väldigt bra!

Och jag vet, jag har för lätt för att luras av glädjen...