Sambo.

Måndag igen då. Men en bra måndag=). Gick bra på jobbet, även att jag jobbade länge. Hade iaf någon som sa välkommen hem idag när jag kom innanför dörren, och det har nog aldrig hänt i denna lägenheten iaf. Jossantessan & Tessanjossan har ju gått o blivit sambo nu för ett litet tag! Roligt och ha henne här de sista dagarna hon är i Kalmar, för sen kommer det bli så himla tomt =(. Men vi ska ses en massa ändå! Det måste vi göra.

Har haft en riktigt bra helg, lugnt i fredags, somnade på soffan och vaknade mitt i natten. Nya soffan är verkligen bra! Lördagen blev det lite shopping på stan och sen hem och fixa mej innan det var middag hos Ida och sen drog vi vidare mor Corehouse för Beachparty, och vilket drag det va, riktigt rolig kväll! Sen blev det efterfest me halva jobbet heeela natten. Va hemma vid sex på morgonen, och då var det ljust ute och fåglarna kvittrade. Sen på söndagen blev det en heldag nere i Kalmarsundsparken, först brunch på Byttan me Ida på jobbet och sen låg vi på en filt i parken och snackade skit. Riktigt trevligt!
Sen blev det en sväng förbi Magda och sen hem och städa lite fort och sen kom Jossan och flyttade in, lagade lite mat och redogjorde för varann om helgen, jag hade visst ett par historier och dra=)!

Nu ska vi sova här! Gonatt på er...