FYI: Ett långt inlägg.

Bra så du vet, det är ett långt inlägg, but feel free to read anyway=)

Oj, nu var det visst längesen jag skrev. Känns som om det varit fullt upp sen sist. December var inte den bästa månaden på året. Farmor gick bort och precis innan jul hade vi begravning hemma i Skillingaryd. En jobbig begravning, men väldigt fin. Efter detta var det tillbaks till Kalmar igen för att jobba de två sista dagarna innan jul, sen åkte jag hem igen den 23:e för och fira jul och nyår.
Julafton blev lugn, precis som vanligt, men i år var det bara jag, mamma och pappa, då syster jobbade. Juldagen spenderades i Jönköping i vanlig ordning, men utan utgång detta år. Vi var hemma hos Mari och åt 3-rätters, pratade en massa, spelade sällskapsspel och drack en massa vin! Mycket trevlig kväll! Dagen efter blev det lite mellandagsshopping, hittade en massa fint! Sen på kvällen fick jag träffa Lina och Chrilles lilla dotter Pixie för första gången. Två veckor gammal och så underbart söt!

Den 27:e dec hade vi vårt årliga släktkalas. Vi åt ostkakaskvallrade om folk i bygden, kusinerna spelade sällskapsspel, gubbarna drack whiskey och tanterna tittade på de nya möblerna, precis som det alltid görs=). På kvällen hade vi julafton igen, denna gång med syster och Christoffer. Mer mat och mer julklappsutdelning blev det.
Söndagen hade jag och tjejerna från gymnasiet bestämt att vi skulle ses och umgås som vi alltid brukar göra vid jul. Den här gången var vi hos Madde i Jönköping. Kul och höra vad alla har gjort sen sist. Vi räknade ut att det var 7:e året vi träffades alla vid jul.

Nyårsafton
firades med maskeradTabergstoppen tillsammans med 44 andra härliga kompisar. En riktigt lyckad fest med god mat, härligt folk och en del alkohol. Nyårsdagen spenderades i vanlig ordning i sängen och soffan. Helgen efter nyår var bara så bra, lovely, mera sånt tack. På söndagen blev det hemfärd till Kalmar med all packning. Insåg då hur mycket jag hade shoppat...och hur mkt julklappar jag hade fått som skulle med. Var ledig även på måndagen och det var underbart, var inte redo och börja jobba än=). Istället var det shopping med Linda på schemat. Vi började ute på Hansa City och sen jobbade vi oss in mot stan. Minns knappt nu vad jag handlade...? Men det blev iaf en röd vas, ett par röda skor, två röda ljusstakar, en röd ram, lite röda underkläder...hm, är du lite insnöad Therese eller?


Hur som helst julledigheten va jättebra och nu har de varit mkt jobb sen dess...men lite annat kul har hänt också! Lite fest med jobbet förra fredagen, bio på lördagen (Changeling - rekommenderas!), Ida har varit på besök i Kalmar, Syster Yster har varit här nu i veckan o pluggat/hälsat , mamma o pappa va här igår över dagen, myskväll/tjejkväll hos Martina igår...och etc.

Söndag nu igen och sitter och kollar på handbolls-VM...halvlek nu! Kom igen nu Sverige!!!

Nu till veckan blir det en massa jobb igen och förhoppningsvis lite träning. Vi fick höjt friskvårdsbidrag nu i veckan så ska köpa mej ett nytt kort och köra stenhårt! Sen kommer det nog bli en del planerande av vår kommande fest på jobbet. Har dragit igång Festkommittén på jobbet igen och vi har en stor fest inplanerad om några veckor och den kommer bli riktigt bra...ska de göras, ska det göras riktigt=)!

Lite bilder från senaste tiden...