Hej då 2019!

Då var ännu ett år förbi! 2019 har sprungit på i en väldig fart och stundtals gått fortare än vad jag hunnit med. I våras hann jag inte alls med...

Nånting som man kanske alltid säger är väl att året inte blev som man tänkt sig från början. Så blev det även här. Vissa saker blev definitivt till det bättre, medan andra saker blev jobbigare. 

Men i det stora hela har det varit ett bra år! Tacksam att jag och min familj är friska! Det är det viktigaste! Glad att vi bor i vårt fina hus, och lägger ett år till här till handlingarna, flera ska det bli. 

Blivit en del träning under året också och mycket träning tillsammans, vilket är roligt:)

Tacksam för familj och vänner som funnits där när livet känns lite tungt ibland. Skulle bara önska att alla bodde häromkring;) 

Idag avslutade vi året med att springa Sylvesterloppet tillsammans❤️  Inget vi tränat speciellt till, då vi anmälde oss lite spontant igår, men så kul att göra det ihop. 

Nu ska vi snart förflytta oss två hus bort till våra grannar och fira ut 2019 och fira in 2020. Hoppas ni får en härlig kväll och en bra start på det nya året! Mot 2020! 

Gott Nytt År! 

Du & jag❤️

#nyårsafton #teamhossmo #sylvesterloppet #mot2020 #duochjag