På väg norrut.

Hej på er! Nej, jag har inte slutat skriva här, bara haft väldigt fullt upp:). Känns som om det nyss var semester, men jag har redan jobbat tre veckor. Fast inte idag, idag tog jag semester:). Var inte alls planerat, men det var skönt och gjorde att jag kunde åka en tidigare buss. 
Sitter just nu i bussen på väg till Norrköping, där jag ska spendera helgen. Ska äntligen få träffa dom igen! På söndag är det även dags för Veras 1-årskalas. Tänk att hon redan är 1 år! Finaste Vera! Nu går hon också och det ska bli så spännande att se, har bara sett det på film än så länge:). Nu ska vi mysa och busa i helgen! 
Hemma har vi byggt en del på garaget också. En del läkt har kommit på plats och det har blivit en hel del målat. Mycket tack vare våra snälla föräldrar:). Mina föräldrar var hos oss måndag-tisdag och målade och Stefans pappa har varit hos oss i veckan också. Sakta, men säkert går det framåt och vi hoppas vi kan bli klara inom en snar framtid. Då kan vi fokusera på att göra klart övervåningen sen. 
Nu hade jag tänkt att slumra en stund, men bussen blev just nu proppfull och av 15-åringar, så det blir nog värre med det. I med lurarna och lite skön musik istället:). 
Trevlig helg på er!