Julen 2009.

Jag vet att det har tagit  t i d, men nu är jag äntligen här igen. December är för mej tydligen en stressig månad så jag inte hinner med sånt här=)!
Nu är vi inne på årets sista dag iaf och jag har varit hemma i Skillingaryd en vecka och en dag och det har varit jätteskönt! Jag har ätit en massa gott och jag har umgåtts med familj och vänner. Julen spenderades med mamma, pappa och syster på traditionsenligt vis med besök på kyrkogården, musik på torget, mat i mängder, Kalle på Tv, julklappsutdelning, tomtegröt, midnattsmässa och fika och ännu mer julklappsutdelning hos bästa grannarna efter det! En mysig jul blev det iaf!
Dagarna efter jul spenderades i Jönköping tillsammans med Jossan, bättre hotell får man leta efter=)! Det blev en kväll på Harrys och en på Karlssons. Vi har även haft vår årliga tjejträff med tjejerna från gymnasiet. Detta året blev det hos Hanna i Jönköping och lika trevligt som alltid!
Mellandagarna har flytit på och det har varit så skönt med ledigt! Igår kväll kom Stefan hit för lite nyårsfirande. Vår andra nyår, men vår första ihop, då han jobbde förra året. Kvällen kommer att börja i Skillingaryd med en trerätters middag tillsammans med mor och far och sen kommer vi att fortsätta mot stan och se vad den har att erbjuda! Imorgon kväll ska vi även då in till Jönköping, för att gå på bio och då se Avatar. Kanske inte min favoritgenre, men alla säger ju att den ska vara så bra och Stefan vill se den och sen har vi ju en massa biobiljetter också.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen svida om till den lilla svarta.

Hoppas er sista del på 2009 har varit toppen och att även 2010 blir det!
Ett riktigt Gott Nytt År till er allihop!