Förstår eller förstår inte.

Jag har nyligen tittat på dagens program av Idol. Kan den där tönten Sam ta av sig sin fula keps?!?! Han må sjunga bra...ibland, eller nä, jag vet inte om han gör det...egentligen tycker jag han låter som nån kopia av Rod Stewart med den där lätt hesiga rösten, hur som helst är det ingen ursäkt för kepsen! Varenda dag kommer han me en ny keps i en ny färg...FULT!!! Inte ens den röda kepsen går hem...inga röster på honom.

Innan ikväll skulle jag och pappa käka lite kvällsmat. Efter en stunds letande i kylskåp, frys och liknande hittar vi...inget ätbart! Ok, vi hittade en jädra massa fläskfilé (måste varit extrapris?) och en hel del av mammas kakor och mina muffins=)! Men dvs., inget vi kunde äta till kvällsmat! Så då kom förslaget från pappa (inte jag alltså) att vi skulle åka till Ragges och handla något ätbart! Ragges är detsamma som Sibylla, (för er som inte vet) men eftersom detta är en aningens liten (läs: jätteliten) håla ute på vischan (eller hur det nu stavas?) så heter det ju såklart nåt som vore direkt hämtat ur "Ronny & Ragge, Vol 2". Men kiosken är iaf inte blå, utan röd. Men hamburgare kan dom göra iaf. Nej, förlåt, ostburgare, 150 g hette den ju. Och hur god är inte den där pommeskryddan? Me love!

Nu konstpaus. Idol igen. Får se om "Kepsen" går vidare. Ahh, så får han heta, Kepsen. 
---------------
Men Damn it, Kepsen kom vidare och hoppade runt som en liten 3-åring och skrattade efter det. Buuu.

Tre saker jag inte förstår:
- Ett uttalande jag läste av Ebba von Sydow: "Be att få glassen i en kaffemugg, girls, så ser ingen att du äter glass." So?! Ska jag skämmas för att äta glass nu helt plötsligt eller? Glass är gott och ska ätas i massor och inte skäms jag för det! Det heter ju inte "Glass i stora lass" för intet! Inga pluspoäng till henne.

- Särskrivning. Det heter inte "Tjej kväll", "Grabb kväll", "Släng gungan" eller "Kvar glömt". Om det uttalas som ett sammansatt ord skall det också skrivas som ett sammansatt ord! Jätteenkelt!

- Hyresmarknaden.

En sak jag förstår:
- Artikeln i senaste numret av Pause (10/07); "Styr FaceBook ditt liv?". Behöver vi svara på den frågan? Alla arbetsgivares mardröm och vårat nya sätt att socialisera. Man kan hänga där hur länge som helst utan att ha något riktigt att säga eller något riktigt att göra. Och man hittar alla där. Finns man inte på FaceBook, så finns man inte. Ett av de roligaste citaten från artikeln är iaf följande: "Jag requestade med darrande fingrar mitt gamla hjärtekrossar-ex från London, som jag inte varit i kontakt med på nio år - den enda av mina kontakter som jag aktivt letat upp. Han accepterade. Jag tog digital sats och äntrade sidan. Döm om min lättnad när jag mötte ett högt hårfäste, gubbmage, och ett par fula glasögon. Closure kallas det visst." Verkligen klockrent...

Detta kanske inte var ett av de positivaste inlägg jag skrivit, men f-n ett av de mest roliga att skriva, yeah!

Bye for now! Nu ska jag lägga mej i världens största säng och läsa min nya bok. Ska bara kolla min FaceBook först.