Det är ljust, men än så känns det kallt.

Denna veckan vet man knappt vilken dag det är då det är kortvecka på jobbet:). Imorgon jobbar jag sista dagen denna veckan iaf och sen blir det inte jobb förrän på tisdag nästa vecka. Så skönt det ska bli! Snart är mars förbi också och helt sjukt att det redan gått tre månader på detta år. Jag hoppas verkligen att våren kommer på riktigt nu i april. I lördags var det sol, men i söndags regnade det hela dagen mer eller mindre, så det är lite varannandag-väder nu. Ge oss vår nu!
 
Imorgon är som sagt sista jobb-dagen och på torsdag drar jag till Norrköping för att hänga med familjen. Mamma och pappa kommer också, så nästan alla samlade. Stefan stannar hemma, då han ska jobba och är lite sjuk fortfarande. På fredag ska jag även va barnvakt för lilla Vera. Får väl se hur det går första gången helt själv med moster en hel dag:). Men det ska vi nog lösa:)! Barnkanalen på paddan funkar väl en stund iaf:)?
 
Mina "100 pass innan midsommar" går sakta med säkert framåt:). Det känns lite tufft och hinna med alla resterande pass ibland, men ge upp tänker jag inte göra. Bara att köra på!  
 
Nu ska matlådorna fixas och sen blir det sängen! På återseende!
 
 
Moster