Skrikande barn.

Då har snart en till vecka gått och det är nu helg imon igen. Och jag ska jobba. Heja mej. Men ska nog iaf träffa tjejerna på lördag kväll och umgås lite. Nåt att se fram  emot iaf. 
Varit en sväng i Jkpg i em/kväll me mamma. Medan mamma var hos frissan flängde jag runt i hela stan i stort sett; först Väster, sen Solåscenter och sen andra delen av Solåscenter och sen Österängen och sen Solåscenter, sen Ikea och sen in på A6...puh...sen åkte vi hem! Hittade egenligen inte det jag skulle ha heller, de gjorde jag på hemmaplan istället, tro det eller ej. Men blev lite småprylar iaf på Ikea. Kan man någonsin gå in på Ikea utan att köpa "lite småprylar"? Precis. Och självklart var det en hel del barnfamiljer (fyra iaf) på Ikea....observera, skrikande barn, preciiis där vi va...orka! Vi köpte varsin Ikea-korv, sen gick vi. Sen skulle jag hitta en mössa...hur svårt kan de va tyckte jag! Men uppenbarligen va det så. Va inte mössan i regnbågens färger så hade den extremt ful passform. Jaja, har jag tur kanske jag hittar min mössa jag köpte i höstas, men det kanske är samma visa med den som det var med skinnhandskarna. Är det så...blir jag bitter. 
Dagens i-landsproblem: Skrikande barn & möss-köp.

Nu är det Jay Leno igen, efter ett ganska långt uppehåll pga författar-strejken i USA, vilket han har haft två långa utlägg om nu två dagar i rad. Egentligen är det de enda de pratar om. Men han är himla rolig för de. Dock kom precis en medelålders man in i en lime-grön "mankini" (ni vet Borat)...sjukt kul va de, och otäckt. Men han gick ut fort. Bra.

Nu sängen och sova. Imon ska de göras en massa...och sen jobba

Gonatt och på återseende.    

It's all about giving, it's not about winning the game.