Jobb.

"Det finns en stad långt bortom haven, en stad där alla drömmar bor.
En stad där sagor sannas och den staden är så stor.
Jag ska gå nerför boulevarderna i en sommar utan slut
och varje kväll när stjärnorna glimmar ska jag klä mej fin och gå ut.
Och när jag kommer till dörrarna och säjer:
Can I come in? då svarar dom: Why, of course, yes!

Så kom hit, min vän.
Jag vill älska dej varsamt,
älska dej vansinnigt nu,
för ganska snart ska jag flyga iväg."



Va på intervju för ett jobb nu i veckan...and I got it=)! Så jag jobbar numera på Eniro! Och nej, jag är inte telefonförsäljare, that's not my cop of tea! Trivs iaf väldigt bra, har ju visserligen bara varit där två dagar än så länge, började i torsdags, men än så länge är de kul! Ni vet de där fyra gula små gubbarna på tv-reklamen som typ säger..."Nya Eniro.se, bättre än nånsin"....DET är mina jobbarkompisar=)!

Hade Årsmöte för Kalmar ESS i onsdags, och det gick bra, tack vare Emma=)! Det primära va iaf att Styrelsen 2006 fick ansvarsfrihet...tackar tackar! Så nu är mitt år som Vice Ordförande resp. Ordförande över! Det har varit ett riktigt kul år, men nu är de slut iaf!
 
Jobbade me ESS is More i fredags på Kåren. Först sittning, sen kårkväll. Väldigt lugn kväll, inte alls mycket folk! Men jag, Emma & Jenny va ändå hetast i baren=)! Blev ungefär 16 timmars jobb den dagen, eftersom det var jobba x 2, men de gick bra! Kom på när jag kom hem att jag typ varit vaken i 23 timmar i streck...oj då! 

Lite segt va de ju igår dock, men vaknade till ordentligt när jag o Jossan va på spinning sen på em iaf! Sjuukt jobbigt, men kul va de! Mera sånt...

Nä, nu ska jag fortsätta o plugga!  

Over & Out.

/TJ

P.S. Kan någon ta bort vitlökslukten från min lägenhet...omgående!!! Uuuuuuu.... D.S.