SPIIK-bandy 2007.

         

Jaha, då var det nästan helg igen då...gött att veckan har gått så pass fort som den gjort! Tråkigt att jag dock ska jobba hela helgen, med betoning på hela. Pengarna strömmar in och folket jublar, som min pappa brukar säga.

Varit aningens seg denna veckan, vilket kanske beror på helgens bravader. Men hur kul hade vi inte?!

I torsdags drog jag mot Kalmar...vilket tog en jädrans tid. Trafikolyckorna avlöste varandra. Jag klarade mej bra från sånt, dock fick jag ringa 112 en gång, när en bil körde i diket. Kanske räddade jag livet på denna person.
På kvällen blev det puben med Ida och sen fixade vi utstyrseln till "Halvnakna tjejer som jagar en boll v. 2.0"!

Fredagen
var en hektisk dag, ett evigt rännande på stan för och fixa allt inför helgen, men vi lyckades hålla tidsschemat! Framåt eftermiddagen begav vi oss till Jossan för lite förfest och fixa iordning oss och det blev himla bra! Sen travade vi bort mot Spelefanten för att så fort vi kom dit ungefär spela vår första match. Ok, vi vann inte den, men vi spelade bra=)! Efter lite nattvard, mellanskål, och allmän coachning lyckades vi gå till slutspel, heja oss! Dock fick vi låna folk från ett annat lag, det tackar vi för, men ändå, vi vann, de andra lagen sög helt enkelt! Dock förlorade vi sen...men vi va lika glada för det, vi fick ju åka till Kåren=)! Och vet ni...utanför stod en container, how about that! Fredagen va riktigt rolig iaf och jag & Jossan va hemma vid 6-snåret på morgonen, lagom trötta somnade vi omgående.

Lördagen
va seeeg, tills vi fick i oss mat, bea & pommes. Snacka om små portioner dock! Sen var det hem och på me outfiten igen och ta en liten förfest innan vi begav oss mot Kåren för sittning i riktig studentanda! I dörren fick vi frågan; "-Öl eller läsk?" Ehh öl! Vid prisutdelning gick dock inga priser till oss, damn it. Men jag påstod ändå för folk senare på kvällen att vi vann pris för "Snyggaste outfit", och de gick på de, undra varför?! Skulle gått på mellanfest sen, men vi tog den på puben istället och där blev det GoldStrike & ESSther! Och lite drinkar...  Sen blev det Kåren all night long och även denna dag va jag & Jossan hemma vid 6-snåret, om inte ännu tröttare denna gången.

Söndagen
sov vi bort...sen blev vi hungriga och då brukar vi ju ta forden och åka till BK och äta en Balala, vilket vi såklart skulle göra denna söndag oxå! Kommer dit, skithungriga...vad händer?! "Stängt pga tekniska problem"! Detta händer inte!!! Så vi fick ta forden och köpa pizza istället, gott de oxå, men vilka problem jag hade att välja. Mitt enda krav va bea, och det fick jag=)! Sen åkte vi på City Seeing i Kalmar, trevligt. Kvällen bestod av soffan, Jan Veteran och popcorn

Måndagen
skulle betytt köra 20 mil för mej, men tydligen va de snöstorm, så jag fick lägga ner dom planerna. Blev föreningsmöte me Kalmar ESS istället, vilket va betydligt roligare! Och grattis till nya styrelsen, ni kommer ha ett roligt år framför er.

I tisdags va de dock inte snöstorm, så då blev det och köra, lugnt och sansat så det inte skulle bli några fler SOS-samtal. Körde dock förbi platsen där bilen åkte av. Bilen stod kvar...med polisavspärrning.
Iaf...jag har haft en riktigt riktigt rolig helg, bästa på länge! Tack allihop för det!!! Och tack mina halvnakna tjejer...

         
         
           

Don't expect me to regret the decisions I have made...because, the truth is... I don't. How about you?