Nine to five.

Workin' nine to five. What a way to make a livin'. Barely gettin' by. It's all takin' and no givin'. They just use your mind. And they never give you credit. It's enough to drive you. Crazy if you let it. Kanske inte riktigt är så, men nästan=), jag jobbar 8-5 iaf=). Lugnt på jobbet är det iaf, det är en sak som är säker. Men imon är det helg och då ska jag njuta av lite ledighet. Imon blir det nog lugnt och på lör verkar det som att det blir lite fest me tjejerna. Blir nog lika bra som vanligt!


Imon är det redan 1:a augusti, hela juli har redan gått! Tycker inte det va längesen det va juni och sommaren precis började. Är sommaren slut snart nu då? Men vilken sommar det varit hittills...lovely! Tack.


Och mobilen jag lämnade in, fick lagad och betalade 600 kr för...den fungerar inte! Nu är den nog ännu mer sönder än den va innan jag lämnade in den. Orka me sånt här! Jag orkar inte ha min gamla telefon i två veckor till. Jag tänker verkligen inte betala nåt för detta iaf. Jag har väl inte en försäkring på telefonen för att jag vill betala hela tiden!


Nu har jag precis beställt S03 & 04 av One Tree Hill, så stör mej inte nästa vecka=)...vilket maraton jag ska ha, kommer bli så nice! En Ben & Jerry på det också...om den inte äts upp i sängen innan dess=)...vilket är ganska troligt!


Nähe, back to work!

På återseende...